Oksi vital plus – poglobite učinek masaže z vodeno meditacijo

Se tudi med masažo težko sprostite? Ste preobremenjeni, nenehno v stresnih situacijah, in vam tudi med masažo ni enostavno odklopiti se od vsakodnevnih skrbi in misli?

Masaža vas pomaga sprostiti, učinek pa je bistveno večji, če znate odložiti svoje skrbi in svoje misli popolnoma usmerite na delo rok maserja in učinke, ki jih začutite na svojem telesu. Da bi vam olajšali odklop od vsakodnevnih skrbi in da bi se lahko še globlje sprostili, smo za vas pripravili vodeno Oksi vital meditacijo, ki jo poslušate med masažo.

Meditacija nam omogoča, da preidemo v stanje globoke sproščenosti, t.i. alfa stanje, ko smo popolnoma zbrani, čuječi, odprti.. Ko se masaža izvaja v takšnem stanju, so učinki enkratni. Mišice so še bolj dovzetne za sprostitev, napetosti popuščajo, bolečine izginjajo, telo se pospešeno razstruplja, čistimo se tudi na drugih, bolj subtilnih nivojih, energetske blokade se lažje in hitreje razgrajujejo, odpira se nam srce in tako mimogrede odpustimo še kakšna obremenjujoča čustva … O pozitivnih učinkih masaže smo že veliko povedali. Znanstveno dokazani pozitivni učinki meditacije pa so:

– omogoča globoko sprostitev

– omogoča boljšo kontrolo nad čustvi in aktivira možgane

– uravnava krvni pritisk

– uravnava holesterol v krvi

– izboljšuje spanje

– izboljšuje prebavo

– upočasnjuje staranje

– poveča se nam libido

– lajša simptome PMS

vir: https://www.blueosa.com/ten-scientifically-proven-benefits-of-meditation/

Zanimiva je tudi študija raziskovalnega centra na univerzi Yale (Connecticut, ZDA), kjer so testirali učinke masaže, meditacije in kombinacije obojega na 58 bolnikih z AIDS-om v poznem stadiju. Rezultati raziskave so pokazali, da je masaža v kombinaciji z meditacijo imela bistveno bolj pozitivne učinke na splošno kvaliteto življenja bolnikov glede na standardno nego, oziroma samo na masažo, ali samo na meditacijo. Več o tem na https://www.liebertpub.com/doi/abs/10.1089/jpm.2005.8.939

 

Z Oksi vital meditacijo ob masaži vam bomo pomagali, da:

– se boste lažje, globlje, in hitreje sprostili,

– boste še bolj uživali v masaži,

– boste »spraznili« svojo glavo, se odklopili od skrbi (tako boste dosegli večjo jasnost misli, boljšo koncentracijo in kreativnost),

– vašo pozornost bomo usmerili na vaše telo in dogajanje v njem (tako boste lažje vzpostavili stik s seboj, se zavedeli sebe in svojega telesa, vzpostavili stanje čuječnosti; bolj kot čutimo sebe, bolj čutimo svojo moč in zaupanje vase, poveča se nam samozavest in sposobnost empatije, rahločutnost..),

– ko smo tako globoko sproščeni, smo tudi bolj dojemljivi za pozitivne afirmacije, ki nas bodo napolnile z zaupanjem, optimizmom, ljubeznijo, radostjo in voljo do življenja na vseh področjih, tako boste naredili nekaj dobrega za dušo in telo.

Kombinacija masaže in meditacije je izkušnja, ki poveže in uglasi maserja z masirancem v isti energijski frekvenci. Tako maser še bolj začuti masirančevo telo, lažje odkrije energetske blokade in najde pravi gib za vsako mišico. Energije stečejo in učinkovito opravijo svoje delo. Oksi vital meditacijo je za vas pripravila mag. Saška Klemenčič, pedagoginja in mag. andragogike, NLP – mojster praktik in NLP Coach. Z meditacijami si je zelo pomagala pri zdravljenju atopičnega dermatitisa, pozitivne afirmacije pa redno uporablja tudi pri coachingih s svojimi strankami. Več o tem na: www.saskaklemencic.com .

Razvila je tudi Oksi vital meditacije kot pomoč na različnih področjih:

– za povečanje zaupanja vase in samozavesti,

– za premagovanje nespečnosti,

– za povečanje samospoštovanja in ljubezni do sebe,

– za zaupanje v uspeh itd.

Na podlagi osebnega razgovora vam lahko pripravi tudi vašo osebno meditacijo, ki vas bo podprla na področjih, kjer to še posebej potrebujete. Za več informacij se obrnite na: gsm 040 590 131.