O maserju

VELKO ZUPAN

Velko Zupan se že več kot 10 let s predanostjo in ljubeznijo posveča masažam. Osnovno strokovno znanje s področij anatomije, fizioterapije, splošne travmatologije, poslovne komunikacije, etike je pridobil v Srednji zdravstveni šoli Maribor, kjer je prejel tudi certifikat NPK za maserja. Opravil je tudi tečaj terapevtske masaže hrbta in športne masaže.

V letu 2016 je uspešno zaključil tečaj refleksoterapije pri priznani terapevtki Zinki Kosec.

Ves čas tudi sam spremlja in dopolnjuje znanja in novosti s področja masaže in nasploh zdravega načina življenja ter to vključuje v svoje tretmaje. Ti so obogateni z njegovim izpiljenim občutkom za mišice, za telo nasploh. Prav tako ima zelo razvito intuicijo, kar mu zelo pomaga pri delu. Stranke obravnava celostno. Nasploh se zanima za zdrav način življenja, za osebnostno rast, obožuje sprehode in izlete v naravo, planinarjenje, razne športne aktivnosti.. Izžareva pozitivno energijo, ljubezen do življenja, do masaž in je naravno prijazen in ustrežljiv.

MNENJA STRANK

"Moram priznat, da sem bila precej nervozna pred prvim srečanjem. Imela sem namreč nekaj predsodkov, pomislekov in strahu, da me k meni domov pride prvič masirat moški, ki sem ga našla na internetu. 😊
Ampak hitro sem se pomirila. Isto je, kot da te masira ženska. No, so tudi razlike. Velko je zelo profesionalen, vljuden, obziren in obvlada. Vzame si čas, ful se potrudi, čisto noter pade.

Velko me masira en krat tedensko in rezultati so fantastični. Križ me ne boli več. Prej sem ga čutila. Vsak dan. Vrat, zgornji del hrbta, rame me ne bolijo več. Pred redno masažo me je to bolelo vsak dan. Meni se ves stres nabere prav v ta predel. Velko pa ta predel zmasira boljše, kot vsi pred njim.

Priporočam masažo. Pomaga pri stresu, ful me sprosti, pomaga pri bolečini, pomaga koži, prekrvavi celotno telo, posledično je manj celulita. V glavnem, Velko in njegova masaža sta zakon!« (Zelo zadovoljna Mateja)

"Velkov strokovni pristop in visoka senzibilnost energetskega dogajanja v telesu, je resnično pomagala pri mojem osebnem prebijanju skozi notranje izzive. Telo je podprl z odličnim zaznavanjem kje in kako je potrebno odvozlat – meni energetsko, Velko pa je s svojim delom na fizicni ravni mocno pomagal. Velko, hvala!" (Neža, Ljubljana)

"Po refleksoterapiji sem se počutila kot prerojena. Čeprav mi je Velko masiral samo stopala, sem čutila učinke in pozitivne reakcije po celem telesu. Po meni je stekla nova energija, bila sem polna energije, veselja in navdušenja. Utrujenost je minila, kot bi mignil. Dobila sem noro motivacijo, jasnost, da bi lahko naredila karkoli." (Simona V., Maribor)